Verhuur paarden camionettes

Lange Termijnverhuur Bij GPRenting

Bij GPRenting begrijpen we dat sommige van onze klanten op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor het vervoer van hun paarden op lange termijn. Daarom bieden we een speciaal lange termijnverhuur programma aan voor onze paardencamionettes.

Voordelen Van Lange Termijnverhuur

Lange termijnverhuur van paardencamionettes bij GPRenting biedt u tal van voordelen:

  1. Flexibiliteit: Kies de duur van de huurperiode die het beste bij uw behoeften past, variërend van enkele maanden tot meerdere jaren.
  2. Kostenbesparing: Profiteer van aanzienlijke kortingen op de huurprijs in vergelijking met kortetermijnverhuur.
  3. Onderhoud en bijstand: Onze paardencamionettes worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om een veilig en betrouwbaar vervoer van uw paarden te garanderen. Bovendien bieden wij 24/7 pechhulp aan, zodat u met een gerust hart op pad kunt gaan.
  4. Geen langetermijninvestering: U hoeft geen grote investering te doen in de aankoop van een paardencamionette, waardoor u uw financiële middelen beter kunt benutten voor andere aspecten van uw bedrijf.

Ons Aanbod

GPRenting biedt een breed scala aan paardencamionettes aan, variërend van compacte modellen voor het vervoer van één of twee paarden tot grotere modellen voor het vervoer van meerdere paarden. Onze voertuigen zijn uitgerust met alle essentiële voorzieningen om het comfort en de veiligheid van uw paarden tijdens het vervoer te garanderen.

Hoe Werkt Het?

  1. Neem contact met ons opNeem contact op met onze klantenservice om uw specifieke behoeften en wensen te bespreken. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste model paardencamionette en het bepalen van de duur van de huurperiode.
  2. Ontvang een offerte: Op basis van uw wensen stellen wij een offerte op maat op, inclusief de maandelijkse huurprijs en eventuele extra diensten die u nodig heeft.
  3. Teken het contract: Na akkoord over de offerte, stellen we een huurovereenkomst op die u ondertekent om de lange termijnverhuur te bevestigen.
  4. Haal uw paardencamionette op: Zodra het contract is ondertekend, kunt u uw paardencamionette ophalen bij een van onze locaties of we kunnen deze bij u afleveren, afhankelijk van uw voorkeur.

Neem Contact Met Ons Op

Bent u geïnteresseerd in het huren van een paardencamionette op lange termijn bij GPRenting? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw paardenvervoer.

Wij danken u voor uw aanvraag!

Aanvragen zijn vrijblijvend en wij proberen u zo spoedig mogelijk van een correcte prijsofferte te voorzien. In dringende gevallen kan u ons ook telefonisch bereiken op +32 (0)485 20 20 77